Contact

Oproepchauffeur

Een werkdag als oproepchauffeur

Benieuwd naar een werkdag als oproepchauffeur? Bij deze baan bij Bidon|Fritom vervoer je vloeibare producten voor de food, feed en technische sector van vrijdag tot en met maandag. Je rijdt bijvoorbeeld vanuit Enter naar België, Duitsland of Frankrijk. Een werkdag ziet er ongeveer zo uit:

05:00 – Het is vijf uur als jouw werkdag begint. Er zijn maar een paar weggebruikers en je rijdt heerlijk rustig naar het kantoor van Bidon|Fritom in Enter toe.

05:30 – Als je rond half zes aankomt in Enter zie je dat jouw vrachtwagen al klaarstaat. Je loopt nog even naar de kantine toe om een bak koffie te pakken.

06:10 – Dan loop je naar je wagen toe. Voordat je instapt, controleer je nog even of er geen schades te zien zijn aan de wagen en of je alle benodigdheden hebt. Als je je spullen in de auto hebt gelegd, zet je de boordcomputer aan en begin je met jouw reis. Vandaag ga je een oplegger reinigen en een oplegger voorladen. Daarna ga je weer naar thuis, maar je kunt soms ook een nachtje weg zijn. Dat overleg je met de planning.

7:00 – Een uur later kom je aan bij het reinigingsstation. Je rijdt je vrachtwagen naar binnen en zorgt dat de reiniger overal bij kan, zodat de oplegger goed gereinigd wordt. Na het reinigen, controleer je of de oplegger schoon is, haal je de documenten en verzegel je de oplegger. Je eerste klus zit erop en je kunt weer terug naar Enter.

10:00 – Je koppelt in Enter een andere oplegger aan en een uur later kom je aan bij het laadadres. Hier haal je een lading vloeibare chocolade op. Je meld je aan en zorgt ervoor dat je oplegger op de juiste manier geladen wordt. Als je oplegger geladen is, controleer je de documenten, krijg je nog een bakje koffie mee van de klant en wens je hem een goede dag. Je gaat weer op weg naar Enter. De afwisseling van rijden en klantcontact vind je leuk.

16:00 – Zo rond vier uur ’s middags kom je aan in Enter. Je koppelt de oplegger af en sluit hem aan op de stroompaal zodat de chocolade op temperatuur blijft. Dankzij jou kunnen de volgende dag weer twee chauffeurs vroeg op pad!

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Nynke Galama

+31 515 570068
hr@bidonfritom.nl