Contact

Monteur

Een werkdag als monteur

Als monteur vrachtwagens en trailers ben je de redder in nood voor de chauffeurs van Sanders|Fritom. Jij zorgt ervoor dat alle wagens veilig op de weg rondrijden en springt bij als chauffeurs problemen hebben onderweg. Jouw werkdag ziet er zo uit:

08:00 – Om 8 uur sta je samen met je team klaar om de werkdag te beginnen. Je begint met het APK klaarmaken van een trailer. Je begint met het voortraject waarin je de trailer volledige bij langs loopt. Je ziet dat er wel iets vervangen kan worden en gaat hiermee aan de slag. Elke dag is er een andere reparatie nodig aan een trailer of vrachtwagen, daardoor heb je een hele afwisselende baan. Al met al ben je vandaag bijna de hele dag bezig met het checken en repareren van de trailer waardoor hij aan het eind van de dag APK klaar is. Dat heb je toch maar weer mooi gefikst!

13:00 – Er komen altijd wel een paar kleine werkzaamheden tussendoor. Daardoor is er geen dag hetzelfde! Zo repareer je samen met een collega even de roldeuren bij de dox. Samen hebben jullie dit klusje snel geklaard. Daarna ga je weer bezig met het APK klaar maken van de trailer waar je vanmorgen aan begonnen was.

17:00 – Rond 5uur zit de werkdag van jou en jouw team erop en zijn er weer een heleboel repareerwerkzaamheden verricht. De chauffeurs kunnen weer veilig de weg op door jullie werk!

Heb je vragen over deze functie?

No items found