Contact

Patrick

Chauffeur

Patrick vindt het leuk om iets van de wereld te zien

Als internationaal chauffeur zit Patrick helemaal op zijn plek. “Dit is wat ik altijd heb gewild,” vertelt Patrick tevreden. “Het plezier en de voldoening die ik van dit werk krijg, maakt dat ik dit al zo lang doe.”

Vandaag rijden wij een stukje met Patrick mee naar België. “Kom maar voor in de vrachtwagen. We gaan vloeibare chocolade naar een klant in Antwerpen brengen,” vertelt Patrick enthousiast. We horen al gauw dat 80% van wat hij vervoert vloeibare chocolade is.

We stappen bij hem in de wagen en gaan op pad. “Ik ben eerst bijna 20 jaar als beroepsmilitair vrachtwagenchauffeur geweest en nu rijd ik met veel plezier al een tijdje voor Bidon|Fritom. Ik rijd door heel Europa, net als toen ik beroepsmilitair was. Ik vind het leuk om iets van de wereld te zien,” vertelt Patrick.

“Het is gewoon een fijn bedrijf waar écht naar je wordt geluisterd.”

Het verantwoordelijkheidsgevoel als chauffeur, evenals het grote materieel waar je mee rondrijdt, vindt hij prachtig. “Sommige mensen staan ervan te kijken waar je allemaal tussendoor komt.” Als we in Antwerpen aankomen zien we dat de loslocatie op z’n zachtst gezegd behoorlijk krap is. “Dit lukt wel hoor,” zegt Patrick zelfverzekerd. Op de doorgaande weg rijden we achteruit en links en rechts vliegen de auto’s langs ons heen. We houden geen 10 cm over, maar Patrick voltooid de klus perfect. “Dit vind ik mooi om te doen,” vertelt hij.

Ook komen we er al snel achter dat Patrick ambitieus is en het belangrijk vindt te blijven doorleren. “Mijn jongensdroom is om zelf een onderneming te beginnen. Het lijkt mij supermooi om in de toekomst nog zelfstandig chauffeur te worden.” Hij wil dan wel voor Bidon|Fritom blijven rijden. “Het is gewoon een fijn bedrijf en er wordt echt naar je geluisterd. De werksfeer is goed en we zitten allemaal op één lijn. Dat is bijzonder,” besluit Patrick.

Heb je vragen over Bidon|Fritom?

Neem contact op met Nynke Galama

+31 515 570068
hr@bidonfritom.nl