Contact

Margriet de Bruin, Order entry & Kwaliteitsbeheer

‘’Elke dag is weer een uitdaging, je weet nooit wat de dag zal brengen’’

In 2005 stuurt Margriet op een maandagochtend een sollicitatiebrief. Diezelfde dag wordt ze ’s avonds gebeld dat ze is aangenomen. Op dinsdag kennisgemaakt en op woensdag startte ze haar eerste werkdag bij Melkweg|Fritom. ‘’ Heerlijk no nonsens en korte lijnen, zo gaat het vandaag de dag nog steeds bij Melkweg|Fritom & Bidon|Fritom’’ vertelt Margriet.

In 2005 was Margriet de 5e persoon die voor Melkweg|Fritom kwam werken. Inmiddels is Melkweg|Fritom enorm gegroeid. Er zijn zo’n 30 collega’s op het kantoor bijgekomen en we zitten in een prachtig nieuw pand. In 2016 kwamen wij, Bidon|Fritom ook in Bolsward. Samen met collega Naomi zorgt Margriet ervoor dat alle orders voor beide bedrijven in het systeem komen. Naast de order entry houdt Margriet zich bezig met kwaliteitsbeheer.

Het mooiste aan order entry is een tevreden klant!

‘’Elke dag is weer een uitdaging, je weet nooit wat de dag zal brengen’’ vertelt Margriet. ‘’ Zo heb je alle orders ingevoerd en is de orderbox bijna leeg, je gaat even pauzeren en hij staat weer helemaal vol.’’ Als wij Margriet vragen wat ze het mooiste vindt aan order entry hoeft ze niet lang na te denken. Een tevreden klant! Duidelijk communiceren, fouten eruit filteren en zorgen dat alles perfect in het systeem staat voor de planning en daarmee ook voor de chauffeurs. Zo kan het goed ingepland worden en verloopt het laden en lossen zonder problemen, wat uiteraard resulteert in een tevreden klant! Door het COVID-virus werkt Margriet al meer dan een jaar thuis. ‘’Doordat alles goed is geautomatiseerd is thuis werken goed te doen’’ vertelt ze. Wel mist ze haar collega’s op kantoor. Even een praatje maken of koffie drinken zit er niet in, maar dat komt vast wel weer.

Heb je vragen over Bidon|Fritom?

Neem contact op met Nynke Galama

+31 515 570068
hr@bidonfritom.nl

Terugbelafspraak plannen voor:

Vacature: ‘’Elke dag is weer een uitdaging, je weet nooit wat de dag zal brengen’’