Contact

Kevin

Charter

Charter Kevin gaat voor avontuur

Charter Kevin houdt van avontuur. “Als chauffeur zie je veel van Europa en onderweg maak je van alles mee. Van maandag tot en met vrijdag rij ik met mijn tankwagen door Duitsland, België of Frankrijk.”

Kevin vertelt enthousiast dat hij al wist dat hij chauffeur wilde worden voordat hij kon praten. “Het is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader reed ook op de vrachtwagen. Ik vond het prachtig als ik mee mocht rijden.”

Kevin vindt het sociale aspect van het chauffeursberoep mooi. “Bij een aantal klanten kom ik vaak over de vloer en heb ik leuk contact mee. Laatst zei een klant waar ik vaak kom dat ik ‘s avonds mee kon eten! Dat is toch magnifiek? Je beleeft echt wat als internationaal chauffeur,” vertelt Kevin blij.

“Het voordeel is dat ik als charter hetzelfde wordt behandeld als een andere medewerker.”

“Daarnaast hoef je ’s avonds niet bang te zijn dat je alleen bent. Op de overnachtings parkeerplaats tref ik veel collega chauffeurs. Vaak gaan we samen naar een chauffeursrestaurant of café om gezellig iets te eten en drinken. Je ontmoet veel mensen,” vertelt de sociale Kevin.

Hij werkt al jaren met veel plezier als charter bij Bidon|Fritom. “Het voordeel aan charter zijn bij Bidon|Fritom, is dat je hetzelfde wordt behandeld als een andere medewerker. Het zijn fijne mensen om mee te werken. Zij zijn niet moeilijk en ik ook niet. Daardoor is er een hele goede klik.”

Heb je vragen over Bidon|Fritom?

Neem contact op met Hugo Rozeboom

+31 548 857052
hugo.rozeboom@bidonfritom.nl