Contact

Erdem, Vrachtwagenchauffeur

“Bij Bidon|Fritom ben ik geen nummer, maar Erdem!”

Erdem is één van onze vaste krachten in België en heeft standplaats Aalst. Oktober 2019 was de eerste keer dat Erdem de motor van zijn vaste trekker startte en voor Bidon|Fritom aan de slag ging!

Al van kleins af aan droomde Erdem ervan om in een grote vrachtwagen rond te rijden. De vrijheid, het chauffeursleven en de eigen verantwoordelijkheid spraken hem altijd al erg aan. Van zijn droom maakte hij realiteit. Erdem haalde zijn rijbewijzen, de benodigde papieren en werd vrachtwagenchauffeur.

Na 13 jaar lang in de brandstoffen te hebben gereden was Erdem toe aan een nieuwe uitdaging. Onderweg kwam hij al vaak de blinkende tankwagens van Bidon|Fritom tegen en werd nieuwsgierig naar ons bedrijf en de werkzaamheden. Erdem ontdekte dat Bidon|Fritom gespecialiseerd is in het transport van vloeibare levensmiddelen en met name vloeibare chocolade. Een heel andere tak van (tran)sport dan brandstoffen! Met veel enthousiasme solliciteerde Erdem en had hij op 8 oktober 2019 zijn eerste rit bij Bidon|Fritom.

Het mooiste aan zijn werk vindt Erdem de uitdagingen die hierbij komen kijken. “Bij chocoladetransport is elke lading en lossing anders. Elke keer heb ik weer een nieuwe uitdaging” vertelt Erdem.
“Wanneer een lading of lossing bij een klant goed is uitgevoerd en de klanten tevreden zijn, dan is mijn missie volbracht!”

 

Bij Bidon|Fritom ben ik geen nummer, maar Erdem!

Naast dat het werk Erdem goed bevalt is hij ook erg tevreden met zijn collega’s. “Mijn collega’s zijn erg behulpzaam en de sfeer is bij Bidon|Fritom erg goed.” Erdem begint zijn dag met het aankoppelen van de oplegger met zijn vaste vrachtwagen. “Tijdens het opstarten bekijk ik altijd nauwkeurig wat mijn opdrachten zijn. Op sommige adressen kom ik vaker dan op andere, dus ik wil altijd weten met welke bijzonderheden ik rekening moet houden”. Erdem rijdt naar zijn eerste laadadres en laadt hier twee verschillende types chocolade voor twee verschillende adressen. Het juist verdelen van de vracht in de oplegger met verschillende compartimenten is cruciaal, maar Erdem is hier altijd erg nauwkeurig in. Tijdens het lossen ontvangt Erdem zijn nieuwe opdrachten in zijn boordcomputer. “Ook met de collega’s van de planning is er een fijne samenwerking”, verteld Erdem. “Er wordt echt naar je geluisterd.”
“Ik heb het enorm naar mijn zin bij Bidon|Fritom. Ik zit hier op mijn plek en hoop nog vele jaren voor ze te mogen rijden!”

Heb je vragen over Bidon|Fritom?

Neem contact op met Nynke Galama

+31 515 570068
hr@bidonfritom.nl